5. Sınıf İngilizce Kitabı 67-68-69-70-71. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık | Forum Sayfa Cevapları

5. Sınıf İngilizce Kitabı 67-68-69-70-71. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık


İngilizce Öğretmeni

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı My Daily Routine Practice Time Cevapları Sayfa 67, 68, 69, 70, 71


4. Ünite My Daily Routine Practice Time Cevapları


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 67 Cevapları

  • Interview your family or friends and stick their photos.


“5. Sınıf İngilizce Kitabı 67-68-69-70-71. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık”


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 68 Cevapları

  • 1 Use the phrases below and label the pictures. Then, listen and check. 4.9


“5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 68 Cevapları”


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 69 Cevapları

  • 2 Complete the sentences about Helena with the correct form of the words below.


Helena (1) gets up at 7 in the morning. She (2) brushes her teeth and (3) combs her hair in the bathroom. She (4) gets on the bus and (5) arrives at school at quarter to nine. She (6) listen to her teachers there. In the break time she (7) talks to her friends in the classroom or (8) plays with her friends in the garden. She (9) comes home at 3 o’clock in the afternoon. She (10) goes online or (11) calls her friends in her room. She (12) watches TV in the evening and sleeps early.


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 70 Cevapları

3 Read about Helena’s Day and answer the questions below.


1. When does Helena get up?

Cevap : She gets up at …


2. Where does she brush her teeth?

Cevap :She brushes her teeth in the bathroom.


3. What time does she arrive at school?

Cevap : She arrives at school at quater to nine


4. When does she come home?

Cevap : She comes home at 3 o’clock


5. Where does she talk to her friends?

Cevap : She talks to her friends her room


6. When does she watch TV?

Cevap : She watches TV in the evening


4 Read about Helena’s Day again and correct the sentences below.


1. She gets up at 8 in the morning.

Cevap : No. She gets out of bed at …


2. She plays with her sister.

Cevap : No. She plays with her friends.


3. She comes home in the evening.

Cevap : No. She comes home at 3 o’clock


4. She arrives at school at quarter past nine.

Cevap : No. She arrives at school at quater to nine


5. She talks to her friends in the garden.

Cevap : No. She talks to her friends in her room


6. She watches TV in the afternoon.

Cevap : No. She watch Tv in the evenning.


5 Now, talk about your day with your friends like Helena’s Day.


I get up at 08:30 in the morning. I brush my teeth. …


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 71 Cevapları

  • 6 Order the words to make sentences.

  • 7 Match the times with the clocks.


“5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 71 Cevapları”


 

Ders Kitabı Sayfa Aramaları:

,67 sayfa ingilizce 7 sinif,5 sinif ingilizce 70 71 cevapları,5 sınıf ingilizce sayfa 69,69 70,başaran yayıncılık happy english 5 sınıf sayfa 70 helena nın günlüğü,iNGiLiZCE 5 SINIF SAYFA 70 71 CEVAPLARI,joyful 5 sınıf 70 71 cevap anahtarı,sınıf İngilizce kitabı sayfa 69

Ödevini Bulamadıysan ARA

5. Sınıf İngilizce Kitabı 67-68-69-70-71. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık

Konusu Hakkında Soru Sormak İster Misiniz ?
Yorum ve Düşüncelerinizin Bizim İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Biliyor Musunuz ? Destek ve Yorumlarınız için Tıklayınız...




*ders avcısı*
Çok güzel herkese tavsiye ederim.
Ders avcısı
İngilizce sayenizde bitti. bunları yapanların ellerinize sağlık bizlere yardım etmeye böyle devam edin. Allah başarınızı daim etsin.
Klvanç
anecim seni çok seviyorum sen  harika bir insansln  
Konuya Bir Cevap Yazın
Önceki Ders Kitabı Sayfa Cevapları « Bir Sonraki Sayfa Cevapları Konusu »

  • 28 Kayıtlı Üye
  • Son Üye Zülal
error: Kopya Yasak