5. Sınıf İngilizce Kitabı 93-94-95. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık | Forum Sayfa Cevapları

5. Sınıf İngilizce Kitabı 93-94-95. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık


İngilizce Öğretmeni

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Movies Practice Time Cevapları Sayfa 93, 94, 95


6. Ünite Movies Practice Time Cevapları


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 93 Cevapları

  • Prepare a film poster. Describe it to your peers in groups or on the board.


“5. Sınıf İngilizce Kitabı 93-94-95. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık”


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 94 Cevapları

  • 1 Work in pairs and answer the questions about yourself. Use the phrases and words below.


1. What films do you like?

Cevap : I like horror and funny films


2. What movies do you hate?

Cevap : I hate absurd films


3. What is your favourite movie?

Cevap : My facourite movie is Turbo


4. What is the movie about?

Cevap : The movie is enjoable


5. Who are the characters?

Cevap : Turbo


6. What kind of film is it?

Cevap : It is funny


5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 95 Cevapları

  • 2 Look at the film poster and answer the questions. Then, listen and check. 6.5


1. What is the name of the movie?

Cevap :  Its name is…


2. Who are the characters?

Cevap :  Nick Wilde and Jundy Hopps


3. What is it about?

Cevap :  It is about officer’s and her friends adventures


4. When is the movie on?

Cevap :  September 21


5. What kind of film is it?

Cevap :  It is kid films


6. What time is the movie?

Cevap :  14:00-17:00-20:00


  • 3 Choose the best alternative.


“5. Sınıf İngilizce Başaran Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 95 Cevapları”


 


Ödevini Bulamadıysan ARA

5. Sınıf İngilizce Kitabı 93-94-95. Sayfa Cevapları Başaran Yayıncılık

Konusu Hakkında Soru Sormak İster Misiniz ?
Yorum ve Düşüncelerinizin Bizim İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Biliyor Musunuz ? Destek ve Yorumlarınız için Tıklayınız...




Teşekkurler
Çoooooooooook tesekkurler yardim ettiğiniz icin@@@@@@♡♡♡♡♡$$$○°》♡ iyi günler size goruşuruz baaaays
Konuya Bir Cevap Yazın
Önceki Ders Kitabı Sayfa Cevapları « Bir Sonraki Sayfa Cevapları Konusu »

  • 28 Kayıtlı Üye
  • Son Üye Zülal
error: Kopya Yasak