5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık 156-157-158-159. Sayfa Cevapları


İngilizce Öğretmeni

5. Sınıf İngilizce Başak Yayıncılık Kitabı Festivals Practice Time! Cevapları Sayfa 156, 157, 158, 159


Festivals Practice Time! Cevapları


5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 156-157-158-159

1 Label the pictures. Then, listen and check. 10.8


  1. bonfire
  2. dessert
  3. concert
  4. firecrackers
  5. dancers
  6. dragon dancers
  7. fireworks
  8. flag
  9. lanterns
  10. mosque
  11. parade
  12. balloons

5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 157

2 Write the numbers. 


  • 100 = one hundread
  • 700 = seven hundread
  • 605 = six hundread five
  • 493 = four hundread ninety three
  • 800 = eight hundread
  • 440 = four hundread fourty
  • 527 = five hundread twenty seven
  • 1000 = thousand

3 Complete the sentences using the words below. 


  1. 1We have guests from different countries for the Children’s Day.
  2. Duygu celebrates Children’s Day in April.
  3. Chen decorates his house with  firecracker for Chinese New Year.
  4. Chen watches dragon dancers at Chinese New Year.
  5. Chen lights up lanterns for Chinese New Year.
  6. Chen’s mother cleans their house.
  7.  Latika decorates her house with lights and candles for Diwali.
  8. Latika and her family watch the firework shows at Diwali.
  9. Children wear traditional clothes for the parade.
  10. Safiya visits her concerts at Ramadan Feast.
  11. Larry’s favourite festival is Independence Day. He goes to the relatives on this day.
  12. We hang Turkish  flag everywhere on Youth and Sports Day, Republic Day, Children’s Day and Victory Day.

5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 158

4 Talk about your favourite festivals. Give reasons.


Cevap : My favorite festival is a children’s holiday. Because Atatürk gave it to us.


5 Read and number the pictures.


“5. Sınıf İngilizce Başak Yayıncılık Ders Kitabı Sayfa 158 Cevapları”


5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 159

6 Read again to mark the sentences as True (T) or False (F).


  1. False (F). People in Spain celebrate “La Tomatina” in April.
  2. False (F). The festival is in Turís.
  3. False (F). They fight using guns.
  4. True (T). A person climbs up a tree.
  5. True (T). People throw tomatoes each other.
  6. True (T). They wear goggles.
  7. False (F). They clean the streets before the festival.
  8. False (F). There is a bonfire in the evening.

7 Read again and answer the questions.


1. Where is Andres From?
Cevap : He is from Spain.


2. Where is the festival?
Cevap : The festival is in Bunol, Valancia.


3. What is the name of the festival?
Cevap : La Tomatina.


4. What time does the festival start?
Cevap : The festival start at 11 in the morning.


5. Where does a person climb?
Cevap : A person climbs up a pole; takes the ham and the festival starts.


6. What do people throw each other?
Cevap : There are many trucks full of tomatoes and people throw each other.


7. Where do people come from?
Cevap : Thousands of people come to Bunol from different countries


8. Do people have fun?
Cevap : Yes, people have fun


9. What do people wear?
Cevap : People wear safety goggles and gloves.


10. Do people clean the streets?
Cevap : Yes, after festival people clean the streests.



 

Ders Kitabı Sayfa Aramaları:

,,5 sınıf ingilizce başak yayınları pdf,,https://www forumsayfacevaplari com/sayfa-cevaplari/5-sinif-ingilizce-dinleme-metinleri-basak-yayinlari,,kumon ingilizce c1 158 cevap kitabı pdf,
Our Score

Ödevini Bulamadıysan ARA

5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık 156-157-158-159. Sayfa Cevapları

Konusu Hakkında Soru Sormak İster Misiniz ?
Yorum ve Düşüncelerinizin Bizim İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Biliyor Musunuz ? Destek ve Yorumlarınız için Tıklayınız...




Merve
5 sınıf İngilizce ders kitabındaki bilgi ve cevapları öğrenmek istiyorsanız ve 5 sınıf ders kitabınızdaki İngilizce ödevlerinizi hemen yapmak istiyorsanız İngilizce dersine ek olan bu siteyi ziyaret edebilirsiniz buradaki bilgi ve cevapları çok güzel özellikle derslerinize yardımcı olabilir bu siteyi takip etmenizi tavsiye ederim başarılı ve eğitici yazılarıyla sizlere başarılı bir öğrenci yapacaktır. Verilen bilgi ve cevaplarla ödevinizi hemen yapabilirsiniz.
Konuya Bir Cevap Yazın.İsim bölümünü boş bırakabilirsiniz.

Önceki Ders Kitabı Sayfa Cevapları « Bir Sonraki Sayfa Cevapları Konusu »

    • 15 Kayıtlı Üye
    • Son Üye Mine
    error: Content is protected !!