7. Sınıf İngilizce Kitabı 163-164-165-166-167-168. Sayfa Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları | Forum Sayfa Cevapları

7. Sınıf İngilizce Kitabı 163-164-165-166-167-168. Sayfa Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları


İngilizce Öğretmeni

7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 10. Ünite Exercises Cevapları Sayfa 163, 164, 165, 166, 167, 168


10. Ünite Planets Exercises Cevapları


7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 163 Cevapları

1 Do the puzzle.


  1. Planet
  2. Galaxy
  3. Satillete
  4. Orbit
  5. Moon
  6. Meteor
  7. Spaceshuttle

7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 164 Cevapları

2 Make comparisons.


  1. Jupiter is larger than Saturn.
  2. Neptune is farther from the sun than Mars.
  3. Mercury is closer to the sun than Venus
  4. Uranus is cooler than Saturn.
  5. The sun is hotter than the other planets.
  6. Neptune is colder than Earth.

3 Match the words with the defi nitions. One defi nition is extra.


“7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 164 Cevapları”


7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 165 Cevapları

4 Listen and number the pictures.


“7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 165 Cevapları”


5 Fill in the blanks by using the words given in the box. One word is extra.


Cevap :  There are eight planets (1) in our solar  (2) system. The planets orbit (3) the sun, and the moons  (4) turn around the planets. Scientists explore (5) space by using space telescopes, and astronauts travel in space by space shuttles (6). Scientists are trying to discover (7) evidence (8) of water on the planets.


7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 166 Cevapları

6 Name the planets. Search the Internet if you need help.


“7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 166 Cevapları”


7 Ask questions.


“7. Sınıf İngilizce Kitabı 163-164-165-166-167-168. Sayfa Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları”


7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 167 Cevapları

8 Read the paragraph.


Cevap :

Evren büyük  bir yerdir. Gezegenler, aylar, göktaşları, yıldızlar, siyahlarla dolu delikler, uydular, vb. Erkekler, Evren. Bu yüzden bilim adamları bununla ilgili araştırmalar yaparlar ve bulmaya çalışırlar. Evrende daha uzağa gitmenin bir yolu. Bilim adamları, robotları kullanarak uzayı keşfediyor, uydular ve uzay mekikleri.1969’da Neil Armstrong indi ilk adam ay. En büyük uzay başarısıydı ve uzayda daha fazla yolculukta onu takip etti. İnsanoğlu başka gezegenleri bulmaya ve onların üzerinde yaşamayı umuyor.


a Complete the sentences.


  1. The universe is full of planets, meteros, starts, black holes, etc.
  2.  Mankind wonders about the creation of the universe.
  3. Scientists are making searches to find a way to go farther in the universe.
  4. We need robots, satellites, etc. to explore space.
  5. Neil Armstrong landed on the moon in 1969.

b Answer the questions.


1. What is mankind interested in about the universe?

Cevap :   Because we live in this universe.


2. What was the first greatest success in exploring the space?

Cevap :   We learned that there are other planets.


3. What does mankind want to explore in the universe?

Cevap :   Mankind wants to discover if there are other lifetimes.


7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 168 Cevapları

9 Do the quiz!


“7. Sınıf İngilizce Bilim ve Kültür Yayınları Ders Kitabı Sayfa 168 Cevapları”


10 Answer the questions.


1. Do you think there is life on other planets? Why? Why not?

Cevap :  Yes. I think. Because there are many planets.


2. What can we see in space?

Cevap :  Stars. planets and sun.


3. How many planets are there? What are their names?

Cevap :  There are eight planets in the solar system: Mercury, Venus, Earth, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, and Neptune.


4. Would you like to go to space? Why? Why not?

Cevap :  Yes, I would like go to space. Because space is very interesting


 


Ödevini Bulamadıysan ARA

7. Sınıf İngilizce Kitabı 163-164-165-166-167-168. Sayfa Cevapları Bilim ve Kültür Yayınları

Konusu Hakkında Soru Sormak İster Misiniz ?
Yorum ve Düşüncelerinizin Bizim İçin Ne Kadar Değerli Olduğunu Biliyor Musunuz ? Destek ve Yorumlarınız için Tıklayınız...




Konuya Bir Cevap Yazın.İsim bölümünü boş bırakabilirsiniz.

Önceki Ders Kitabı Sayfa Cevapları « Bir Sonraki Sayfa Cevapları Konusu »

  • 16 Kayıtlı Üye
  • Son Üye Aziz
error: Kopya Yasak