5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 94-95 Cevapları Başak Yayınları

5. Sınıf İngilizce Başak Yayıncılık Kitabı Movies Practice Time! Cevapları Sayfa 94, 95


Movies Practice Time! Cevapları


5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 94-95


  • 1 Work in pairs and answer the questions about yourself. Use the phrases and words below.


1. What films do you like?
Cevap : I like horror and funny films


2. What movies do you hate?
Cevap : I hate absurd films


3. What is your favourite movie?
Cevap : My facourite movie is Turbo


4. What is the movie about?
Cevap : The movie is enjoable


5. Who are the characters?
Cevap : Turbo


6. What kind of film is it?
Cevap : It is funny


5. Sınıf İngilizce Kitabı Başak Yayıncılık Sayfa 95


  • 2 Look at the film poster and answer the questions. Then, listen and check. 6.5


1. What is the name of the movie?
Cevap :  Its name is…


2. Who are the characters?
Cevap :  Nick Wilde and Jundy Hopps


3. What is it about?
Cevap :  It is about officer’s and her friends adventures


4. When is the movie on?
Cevap :  September 21


5. What kind of film is it?
Cevap :  It is kid films


6. What time is the movie?
Cevap :  14:00-17:00-20:00


  • 3 Choose the best alternative.


5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 94-95 Cevapları Başak Yayınları

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

İsim yerine takma isim yazabilir veya hiç isim yazmayabilirsiniz.