Ders Notları

Sizce engel nedir?

4. Sınıf Türkçe Sizce engel nedir? konusunu kısaca ve uzun ele alacağız.


Sizce engel nedir? konusu ile ilgili kısaca bir yazı örneği ;


Cevap:

Engel canlılarda var olan canlılarda var olan çeşitli organların eksik olması insanların hayatlarını devam ettirebilmesi amacıyla bazı organlarından veya bazı Düşünsel yapısından eksik kalması anlamına geldiğini ifade edebiliriz.


Sizce engel nedir? konusu ile ilgili uzun bir yazı örneği ;


Cevap:

İnsanların duyu veya zihinsel durumlarında var olan noksanlıklarına engel olarak söylenebilir.

İnsanların Düşünsel ve duygusal olarak birçok engelin olabileceği gibi var olan hatalar veya çeşitli sorunlar nedeniyle Bedensel olarak da birçok eksiklikleri meydana gelecek hususlarda engel yaşaya gideceklerini ifade etmemiz gerekir.

Ancak engeller insanların yardımı ile beraber ve İnsanların düşünce sisteminin değiştirilmesi ile beraber kolay bir şekilde çözülebilecek sorunlar olduğuna inanmakla beraber engelli olan vatandaşlarımıza gerekli yatırımlar yapılarak ve onların desteklenerek beyinsel yapısını değiştirmesi onların tekrar hayata kazandırılmasının mümkün olacağına inanıyorum.


 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bence engel insanın kendi kalbimde ve kendi duygularında olandır. İnsanın fiziksel özellikleri asla engelli olmamalıdır. Bir insanın kolun tutmaması ayağının yürüyememesi veya herhangi bir engellinin olması onun istediği başarıya ulaşabilmesi için asla bir engel değildir. Engelli insanların da çok başarıya ulaşacak örneklerini de görmek mümkündür. Sevgi ile ve başarma isteği ile en güzel duygulara ve en güzel hedeflere ulaşabiliriz.

Bir yanıt yazın

İsim yerine takma isim yazabilir veya hiç isim yazmayabilirsiniz.