Ders Notları

Aydınlatma araçlarının yaşamımızdaki önemi ne olabilir?

4. Sınıf Fen Bilimleri SDR İpekyolu Yayınları Peki, aydınlatma araçlarının yaşamımızdaki önemi ne olabilir? konusunu kısaca ve uzun ele alacağız.


Peki, aydınlatma araçlarının yaşamımızdaki önemi ne olabilir? konusu ile ilgili kısaca bir yazı örneği ;


Cevap: Aydınlatma araçları günümüz de önemli bir yeri olan araçlardır. Evlerimizde, parklarda, bahçelerde, sokaklarda vb. yerler de aydınlatma araçları büyük işimize yaramaktadır. Karanlık olduğu zaman şimdi kullandığımız ampul, floresan lamba çok yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı aydınlatma araçlarının hayatımız da önemli yerleri vardır.


Peki, aydınlatma araçlarının yaşamımızdaki önemi ne olabilir? konusu ile ilgili uzun bir yazı örneği ;


Cevap: Günümüz de teknolojinin gelişimi ile aydınlatma araçları da gelişmiştir. Karanlıkta bu araçların önemli bir yeri vardır. Evlerde, okullarda, parklarda, sokaklarda, bahçelerde vb. yerlerde bu araçları etrafımızı aydınlatmak için kullanırız. Bunların olmadığını düşünürsek hayatımız zor bir hal alacaktır. Eski zamanlarda ki gibi ateş, gaz lambası, meşale gibi araçları kullanmak zorunda kalacaktır. Bunlar da etrafımızı iyi bir şekilde aydınlatmayacaktı. Şimdiki kullandığımız aydınlatma araçları iyi bir şekilde çevremizi görmemize yarar. Bundan dolayı hayatımız da önemli yerleri vardır.


 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Aydınlatma araçlarının günümüzdeki yeri ve önemi çok fazladır evimizde geceleyin rahat aydınlatma sistemine ampul sayısına sahip olabiliyoruz. İlkem Aydınlatma araçlarına göreyim günümüzün aydınlatma araçları ayağım çok kullanışlı hem de çok rahattır ampuller ve çeşitli aydınlatma araçları sayesinde elektrikle çalışan bu sistemleri sahip olabiliyoruz aydınlatma araçlarının günümüzdeki yeri oldukça önemlidir çünkü aydınlatma olmadığı zaman geldik hayatımızda aksayabilir.

Bir yanıt yazın

İsim yerine takma isim yazabilir veya hiç isim yazmayabilirsiniz.